Türkçe



Derneğimize üye olmak için linke tiklayarak formu doldurarak Dernek Ofisimize ulaþtýrmanızı rica ederiz .

Basvuru formu PDF

 

 

Villakent Elele İzmir

Villakentliler

Projelerimiz



SOSYAL AKTİVİTE MRK SONUÇ 05.10.2021

485 kez bakılmış
5 Ekim 2021
00:00

Sayın Komşularımız,

 

Bildiğiniz gibi, mahallemiz hudutları içinde bulunan ve Menemen Belediyesi tarafından, satılmak istenilen araziler içerisinde 578 ada, 2 ve 3 parselde kayıtlı arsalar da bulunmaktaydı.

 

Villakent Elele Derneği olarak, söz konusu parsellerin, satış listesinden çıkartılarak, “Sosyal Aktivite Merkezi “ olarak ayrılması için bir imza kampanyası düzenlemiştik.

 

Bu kampanya ile ilgili başvurumuz dikkate alınmış, 01 Ekim 2021 tarihli Meclis toplantısında, Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan talebimiz doğrultusunda, 578 ada 2 ve 3 parselde kayıtlı arsaların, her ne kadar ticari alan içerisinde bulunsa dahi, ”Sosyal Aktivite Merkezi“ olarak değerlendirilmek üzere satış dışına çıkarılacağını açıkça beyan etmiştir.

 

Yine, 04 Ekim 2021 tarihinde, Dernek Başkanımız Kamuran Bakkal, Menemen Belediyesi tarafından aranılmış ve imza kampanyamızla ilgili olarak verilen 29.09.2021 tarih ve 17213 kayıt sayılı dilekçemize cevaben, talebimiz doğrultusunda ilgili parsellerin ”Sosyal Aktivite Merkezi“ olarak değerlendirilmek üzere satış listesinden çıkarıldığını bildirilmiştir.

 

Bu sonuca ulaşmamıza imzalarıyla destek olan tüm komşularımıza tekrar teşekkür eder saygılar sunarız.

 

Villakent Elele Derneği 

Yönetim Kurulu                  

05.10.2021                                                                                                                             

 

 

 

 



02/06/2023 Gün Ortalama:178  Bugün89 ziyaret var  Sitede 3 Kişi var  IP:3.238.118.27